Bermuda

Kingston House Bed & Breakfast

View Our Rooms

 Vanha talo on modernit mukavuudet
Komea 2 kerroksinen Bermuda kivirakennus, alkuperäisiä piirteitä kuten korkeat katot, puu lauta lattiat, antiikki, alkuperäisiä maalauksia, suuret ikkunat, 2 palo paikkaa, laaja Porches / terassit, vanhojen puiden, houkutteleva puutarhat. 
Mukavuuksineen vieraille myös nopea langaton internetyhteys, joissa asiakkaiden Galley jääkaappi, suuri ruostumatonta terästä BBQ ja Endless ®-allas. Kingston talo on savuton laitokseen.


 Viihtyisää huonetta, joissa yksityiset omat kylpyhuoneet

 Kaikissa huoneissa on lehtipuu tai Italian laattalattiat, en-suite kaakeloitu kylpyhuone, Keski-ilmastointi, taulu-TV / DVD: n, hiustenkuivaaja ja lämmitetty pyyheliinatangoille.

 Herkullinen Aamiainen

Tuoreet paahdettua Reilun kaupan kahvia maailmassa, laaja valikoima laadukkaita teelaatuja, jäähdytetty mehua, tuoreita hedelmiä lautaselle, juuri leivottua leipää, leivonnaisia, scones, Englanti muffinsseja, vilja, jogurtit, juustot tarjoillaan ruokasalissa tai sen ulkopuolella patio. Vegetarian friendly. Kasvissyöjä friendly. Guests may request early or late sittings . Vieraat voivat pyytää aikaisin tai myöhään istuntoihin.

 Avulias Hyvä - huumori Isäntä

Uupumattomalle ja ystävällinen isäntä, Harry & Marlie Powell on runsaasti paikallista osaamista ja voidaan laskea, joiden avulla saat kaiken irti aika Bermuda. Ne muunnetaan Kingston House, perheen talon rakensi Harry isoisä vuonna 1921, ja B & B vuonna 1999.

Hibiscus
Mastercard Accepted
Visa Accepted
No Smoking Enviroment
Marlie Powell's Facebook profile
Kingston House B&B, 5 Turnstile Lane, Bermuda HM 06 ~ Telephone: 441-295-6597

 

Kingston House on Englanti www-sivusto, tämä sivu on käännetty avuksesi.